Klankbord-lid John overleden

0

Vandaag is ons het droevige bericht toegekomen dat Klankbord-lid John is overleden. Hij is 56 jaar geworden. John was een vertegenwoordiger vanuit de groep PSV-supporters met een lichamelijke beperking die een seizoenkaart hebben of regelmatig thuiswedstrijden bezoeken.

Zijn gezondheid was de laatste tijd achteruit gegaan, maar wij kennen John als een doorzetter en hij wist er na elke tegenslag weer bovenop te komen. Nu waren de gezondheidsproblemen hem helaas toch teveel geworden.

John had al 50 jaar een seizoenkaart bij PSV en dacht over alle onderwerpen mee die in het Klankbord actueel zijn, maar hij was met name bezig met een onderzoek dat inzicht geeft in de mate waarin het Philips Stadion toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. Of het Philips Stadion goed bereikbaar is, gemakkelijk te betreden, bereikbaarheid van invalidentoiletten, food- en drankcounters en rolstoelplaatsen en of men van daaruit goed zicht heeft op het veld.

We hebben veel gelachen met John en kunnen alleen maar respect hebben voor de positieve manier waarop hij ondanks alle moeilijke omstandigheden in het leven stond.

Wij wensen familie en vrienden van John heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Share.

About Author

Leave A Reply