Seizoenkaartprijzen voor 2023/2024 stijgen beperkt

0

Waar voor veel supporters de focus natuurlijk op het huidige seizoen ligt, lag voor het PSV Klankbord de afgelopen tijd de focus ook op het seizoen 2023/2024. Prijsverhogingen, een All-In-seizoenkaart en andere uitdagingen werden met PSV besproken.

Op verzoek van de PSV-directie heeft een afvaardiging van het PSV Klankbord de afgelopen weken tijdens twee sessies advies gegeven omtrent zowel de indexatie van de seizoenkaarten (prijsverhoging op basis van inflatie) als de All-In-seizoenkaart. Beide partijen hadden in aanloop naar de gesprekken zich goed voorbereid, maar de verschillen van inzicht over de prijs van de all-in seizoenkaart bleken groot.

Het behouden van het keuzeconcept all-in was voor ons dusdanig belangrijk dat de verschillen daardoor minder van belang werden geacht. Het unieke concept van deze seizoenkaart, in combinatie met het moment waarop je de definitieve keuze moet maken, heeft voor ons de doorslag gegeven. Wij zijn ontzettend blij dat PSV deze kaart, als eerste club in Nederland, blijft aanbieden. We zijn trots dat we deze pilot samen met PSV hebben ontwikkeld en zijn enorm benieuwd naar de belangstelling voor deze kaart.

De gesprekken waren zoals altijd constructief en was er aan beide kanten begrip voor de standpunten en de situatie. Mede door de onderbouwing van het PSV Klankbord is de stijging, na jaren van stilstand, met ongeveer 5.5% (waar de inflatie flink hoger was afgelopen jaar) beperkt gebleven.
Wij waarderen deze open en constructieve samenwerking tussen directie en PSV Klankbord en willen de directie hiervoor bedanken.

Share.

About Author

Leave A Reply