PSV Klankbord dankbaar voor samenwerking met Thijs Slegers

0

Afgelopen maandag is ons het droevige bericht toegekomen dat Thijs Slegers na een oneerlijke strijd is overleden op 46-jarige leeftijd.

Thijs was zowel als persoon en als perschef van PSV altijd betrokken bij het PSV klankbord. De meest transparante club van Europa willen zijn bracht ook met zich mee dat hij onder andere invoerde dat supporters als eerste inzage kregen in de jaarcijfers. Een jaarlijks terugkerend begrip waar hij leden van het PSV klankbord altijd persoonlijk voor uitnodigde.

Tevens was Thijs altijd bereikbaar voor vragen en of ideeën. Was er iets wat niet klopte, dan schroomde Thijs ook niet om even via app, of persoonlijk te laten weten hoe het intern zat. En dit kon ook tot laat in de avond gebeuren.

Hij zag het Klankbord als een mooie tool om de verbinding tussen supporters en de club te versterken. Iets wat hij dan ook ondersteunde. Thijs was dan ook voor ons meer dan alleen een perschef, hij was een echte verbinder waar wij met veel plezier aan terug denken.

Wij wensen familie en vrienden van Thijs en iedereen die hem een warm hart toedraagt heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Share.

About Author

Leave A Reply