Invoering van extra ‘trede’ in voorrangsregeling bij uitwedstrijden

0

Bij populaire uitwedstrijden met een klein uitvak krijgen supporters pas voorrang bij een aanzienlijk aantal loyaliteitspunten. Als je voor een bepaalde wedstrijd bijvoorbeeld 50 of meer punten nodig hebt, dienen supporters met 49 punten op hetzelfde moment kaarten kopen als iemand met geen punten. Is het mogelijk om een extra ‘trede’’ toe te passen in de voorrangsregeling, zodat iemand met 49 punten niet in dezelfde groep valt als iemand met geen punten.

Antwoord van PSV
PSV Kaartverkoop heeft aangegeven hierover met PSV Klankbord te willen spreken. Inmiddels heeft dat gesprek plaatsgevonden. Het verloop van de kaartverkoop bij wedstrijden in het verleden zijn besproken en het speelschema voor de rest van dit seizoen is besproken. Drie zaken zijn bij elke voorrangsverkoop van belang:

  • Het aantal beschikbare kaarten
  • Eventuele vervoersbeperkingen
  • Geschiedenis van de verkoop

Per wedstrijd hebben deze zaken een verschillende invloed. Daarom is het niet mogelijk om altijd voor elke wedstrijd, nationaal en internationaal, dezelfde voorrang methode te hanteren.

Resultaat
PSV Kaartverkoop bekijkt voortaan per seizoen en per wedstrijd de situatie. Dat deed men al en met de opmerkingen van PSV Klankbord gaat men dat verbeteren. De mogelijkheid van een extra trede in de voorrangsregeling krijgt meer aandacht bij de opzet van de kaartverkoop.

Share.

About Author

Leave A Reply