Doorstroming van en naar Oosttribune wederom succesvol

0

Op 18 mei konden we melden dat er ook dit seizoen weer een procedure zou zijn voor de doorstroming vanuit Oosttribune naar andere tribunes en vise versa. 

Na een succesvolle editie tijdens het vorige seizoen waren zowel PSV Kaartverkoop als het Klankbord het er over eens dat het actief stimuleren van doorstroming binnen het stadion ook dit jaar weer waardevol zou zijn. Nu alle afwikkelingen van wisselingen hebben plaatsgevonden kunnen we de eindstand opmaken en spreken van een zeer succesvolle score!
 
In totaal hadden 94 supporters aangegeven graag door te willen stromen vanuit hun huidige plek op Oost naar een andere tribune. Deze supporters konden tijdens de zogenaamde ‘pre-sale’ online een nieuwe plek zoeken. Uiteindelijk hebben 73 supporters een geschikte plek elders in het stadion kunnen vinden. Naast de 73 doorstromers kwamen er ook 50 annuleringen binnen op de Oosttribune, wat het aantal vrijgekomen plaatsen op deze tribune op ruim 120 bracht.

Zoals vanouds was de interesse om naar de Oosttribune te verhuizen groot. Als onderdeel van de procedure heeft PSV de plaatsen op kunnen vullen met supporters onder andere op basis van loyaliteitspunten of supporters afkomstig van vak ZZ waar een leeftijdsgrens zit.
 
Dankzij ‘doorstroming’ seizoen 2020/2021 hebben dus een groot aantal supporters een betere plek in het stadion kunnen krijgen, zowel richting Oost als op een andere geschikte plek. Hopelijk zien we snel weer een kolkende Oosttribune als we normaal de wedstrijden van onze mooie club kunnen bezoeken!

Share.

About Author

Leave A Reply