PSV vraagt supporters mee te denken in deze moeilijke tijd

0

Zoals jullie wellicht gelezen hebben in de mail naar seizoenkaarthouders of via verschillende media is PSV bezig met scenario’s nu de overheidsmaatregelen zijn verlengd tot 1 september. Het voetbalseizoen 2019/2020 wordt zeer waarschijnlijk niet meer afgemaakt en dat heeft onder andere financiële gevolgen. En niet alleen met betrekking tot dit seizoen, want de onzekere situatie heeft ook invloed op het komende seizoen. Niemand heeft nog een idee hoe dat er exact uit gaat zien, maar voor PSV zijn bijvoorbeeld inkomsten uit kaartverkoop een belangrijk onderdeel van de begroting.

Algemeen Directeur Toon Gerbrands en Financieel Directeur Frans Janssen hebben in de media aangeven met supporters mee te willen denken en van gedachten te willen wisselen. Aan PSV Klankbord is gevraagd om hier mede invulling aan te geven. Vertegenwoordigende supporters hebben zelf ideeën en zijn inmiddels ook bezig om binnen de geledingen van de verenigingen en groeperingen meningen te peilen en ideeën op te halen. PSV Klankbord bundelt deze en brengt dit over aan de directie van PSV zodat zij, rekening houdend met supportersbelangen, tot de juiste beslissingen kunnen komen.

De club geeft aan, met het oog op de toekomst van PSV, te hopen op enig begrip om samen uit deze onzekere periode te komen. Ook vanuit supporters oogpunt is dit te begrijpen. En tegelijkertijd hopen wij ook op enig begrip want voor veel supporters is het momenteel ook een moeilijke periode. PSV Klankbord wil in ieder geval een bijdrage leveren, zodat we snel weer met z’n allen onze passie kunnen beleven in het Philips Stadion!

Heb jij ook een mening of ideeën hierover, laat het ons weten. Dat kan door een reply onder dit bericht, in een mailtje naar info@psvklankbord.nl, via het contactformulier of op onze sociale media.

Share.

About Author

Leave A Reply