PSV Klankbord zit nooit stil

0

Het laatste bericht op deze site dateert alweer van het begin van het seizoen. Dit betekent niet dat we stil zitten. Afgelopen seizoen zijn supporters in het PSV Klankbord op vrijwillige basis onverminderd druk geweest met de vele onderwerpen die er leven onder de supporters en bij de club. Bijvoorbeeld hoe we de horeca kunnen verbeteren, hoe we zorgen dat de sfeer er nog verder op vooruit gaat en ideeën voor een verbeterde kaartverkoop.

Vaak komen er ideeën van supporters die we voorleggen aan de club, maar ook vraagt PSV regelmatig advies of oplossingen aan PSV Klankbord. Supporters en club overleggen onderling en met elkaar op wekelijkse basis. Resultaten die geboekt worden zijn soms zichtbaar, maar vaak ook niet. Tijd dus voor updates vanuit PSV Klankbord!

Meest actuele onderwerp waar PSV Klankbord mee bezig is is natuurlijk met alle perikelen die het coronavirus met zich meebrengt. Hoe gaan we om met de gevolgen voor supporters nu er niet gevoetbald wordt en we het stadion niet in kunnen. En hoe gaat dat dan volgend seizoen? Hier komen we in een ander bericht op terug en vragen daarvoor jullie ideeën die we bundelen en aan de directie van PSV voorleggen.

Het PSV Klankbord, wat is dat ook alweer? In het kort een groep vrijwillige supportersvertegenwoordigers vanuit verenigingen, groeperingen, tribunes en vertegenwoordiging vanuit de club die graag hun mening laten horen bij PSV over onderwerpen die voor supporters belangrijk zijn. Lees er hier meer over. En op de website nog meer informatie over actuele onderwerpen en behaalde resultaten.

Heb jij een goed idee voor het PSV Klankbord, dan mag je dit altijd laten weten in een mailtje naar info@psvklankbord.nl, via het contactformulier of onze sociale media.

Share.

About Author

Leave A Reply