Sfeer in het stadion

0

Vorig seizoen hebben we PSV-supporters gevraagd ideeën aan te leveren die bijdragen aan een betere sfeer in het stadion. Hierop hebben we ongeveer 70 reacties gekregen. Veel supporters hebben aangegeven dat de Oosttribune nog steeds dé plek is in het stadion waar de sfeer gemaakt wordt en vanuit daar het hele stadion wordt meegenomen. Een goede doorstroming van jonge fanatieke fans naar de Oosttribune kan helpen de sfeer te verbeteren, maar dit is niet mogelijk omdat er elk seizoen maar zeer weinig plaatsen vrijkomen. Daarom zijn supporters in het Klankbord een onderzoek gestart hoe er een betere doorstroming van seizoenkaarthouders naar Oost op gang kan komen. Ook zijn er ideeën binnengekomen over het verbeteren van de sfeer op andere vakken, met name op vak ZZ en Westtribune.
Andere ideeën die zijn binnengekomen die een positieve invloed kunnen hebben op de sfeer in het stadion:

  • Meer beleving op de tribune d.m.v. extra trommels, vlaggen en capo-voorzieningen.
  • Meer bij PSV passende muziek voor de wedstrijd en in de rust en een betere interactie tussen DJ en supporters. Ook nadenken over geen of passende muziek na een doelpunt.
  • Mooiere aankleding van de binnenkant van het stadion en de hekken voor de Oost- en Westtribune opvullen met spandoeken.
  • Betere voorzieningen m.b.t. catering en toiletten, die ook zorgen voor minder lange wachtrijen.
  • Fan-interactie in de rust.

Het vervolg
Supporters in het Klankbord zijn momenteel met afdeling Kaartverkoop bezig met het onderzoeken van een betere doorstroming van seizoenkaarthouders naar Oost. Zie daarvoor dit bericht op onze site.
Met PSV zijn we in gesprek over de muziek in het stadion. Zodra hier meer over bekend is zullen daarover berichten op deze site.
Over de andere ideeën gaan we in een later stadium bekijken of we hier concreet iets mee kunnen doen.

Mocht je ideeën hebben die ons kunnen helpen met dit onderwerp, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@psvklankbord.nl

Share.

About Author

Leave A Reply