Betere doorstroming seizoenkaarthouders naar andere tribunes

0

De seizoenkaarten zijn vrijwel elk seizoen uitverkocht. En elk jaar zijn er ook weinig supporters die hun seizoenkaart opzeggen. Dat betekent dat er niet veel plekken in het stadion vrijkomen waar met name groepen supporters bij elkaar kunnen zitten of staan. Supporters in het PSV Klankbord zijn daarom halverwege het seizoen 2017/2018 gaan onderzoeken hoe er een betere doorstroming kan ontstaan van seizoenkaarthouders die een ander plek in het stadion willen en in het bijzonder van fanatieke fans naar de Oosttribune.

De ideeën van supporters legden we voor aan PSV Kaartverkoop. Dit heeft ertoe geleid dat bij de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 seizoenkaarthouders van de sfeervakken éénmalig de kans kregen om met voorrang te verplaatsen naar andere vakken in het stadion en vice versa. Lees ook dit artikel. Voor aanvang van het seizoen 2019/2020 hebben 115 supporters van tribune kunnen wisselen, waarbij op basis van verschillende criteria vele fanatieke supporters naar de Oosttribune zijn verhuisd.

Afgelopen seizoen is PSV Klankbord met de afdeling Kaartverkoop in gesprek gebleven of hier structureel mogelijkheden voor te bieden zijn. Niet alleen met betrekking tot verplaatsing van en naar de sfeervakken maar voor elke tribune. Door de situatie rondom het coronavirus is hier nog geen voortgang in geboekt. Zodra er meer bekend is over de kaartverkoop voor volgend seizoen gaan we dit onderwerp ook weer met Kaartverkoop bespreken.

Heb je ideeën die ons kunnen helpen met dit onderwerp, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@psvklankbord.nl

Share.

About Author

Leave A Reply