PSV geeft commitment aan PSV Klankbord

0

De supporters binnen PSV Klankbord willen bij de start van PSV horen dat de club ook daadwerkelijk iets gaat doen met de ideeën, opmerkingen en vragen. Is PSV bereid haar commitment uit te spreken naar PSV Klankbord zodat PSV-supporters het vertrouwen hebben dat er naar hen geluisterd wordt als er zaken bij PSV onder de aandacht worden gebracht?

Antwoord van PSV
Ja, PSV geeft haar commitment aan PSV Klankbord. PSV Klankbord is erkend als een supporters-platform van PSV. PSV-directeur Toon Gerbrands spreekt uit dat men graag wil luisteren naar de supporters van PSV. Ook vraagt hij of PSV Klankbord wil luisteren naar zaken die PSV wil vertellen. Een klankbord werkt twee kanten op. En praten doen we binnen Klankbord met elkaar op grond van de gemeenschappelijke inhoud. Anders adviseert hij om subgroepen te maken die regelmatig met vertegenwoordigers van de club de dialoog aangaan en dit binnen Klankbord kunnen terugkoppelen. Toon Gerbrands vraagt om zijn beurt ook om een commitment in goede en slechte tijden en in voor- en tegenspoed.

Resultaat
In naam van PSV spreekt Toon Gerbrands zijn commitment uit naar PSV Klankbord. Om het belang van PSV Klankbord te onderstrepen zullen vertegenwoordigers van PSV elke vergadering aanwezig zijn en zal ook de directie van PSV af en toe aanschuiven. 

Share.

About Author

Leave A Reply