Seizoenskaarthouders voor €5 naar PSV – FK Haugesund

0

Gezien de mindere sportieve prestaties in Europees verband van de laatste jaren dienen Nederlandse clubs steeds meer voorrondes te spelen alvorens aan het hoofdtoernooi van de Champions League en Europa League deel te kunnen nemen. Dit betekent dat supporters meer thuiswedstrijden van PSV kunnen bezoeken, maar aan de andere kant brengt het voor de trouwe fans, onder andere die met een seizoenkaart, extra uitgaven met zich mee om de club hierin te ondersteunen. 

Nadat PSV was uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel werd bekend dat het Noorse FK Haugesund de tegenstander zou worden in de voorronde van de Europa League. Een voorronde voor een, over het algemeen, minder aansprekend toernooi. 

Gegeven deze feiten hebben supporters in het Klankbord bij de club aangegeven of hier rekening mee gehouden kon worden bij het vaststellen van de prijzen voor de toegangskaarten. Mede door de suggesties van supporters in het Klankbord heeft de directie van PSV besloten dat seizoenkaarthouders voor €5 een kaart voor hun eigen plaats konden kopen voor de thuiswedstrijd tegen FK Haugesund. Uiteindelijk hebben 30% van de seizoenkaarthouders hier gebruik van gemaakt. 

Indien we vanavond de laatste voorronde weten te bereiken zullen we de club weer vragen om hier rekening mee te houden bij het vaststellen van de prijzen.

Share.

About Author

Leave A Reply