Betere doorstroming seizoenkaarthouders naar andere tribunes

0

De seizoenkaarten zijn vrijwel elk seizoen uitverkocht. En elk jaar zijn er ook weinig supporters die hun seizoenkaart opzeggen. Dat betekent dat er niet veel plekken in het stadion vrijkomen waar met name groepen supporters bij elkaar kunnen zitten of staan. Supporters in het PSV Klankbord zijn aan het onderzoeken hoe er een betere doorstroming kan onstaan van seizoenkaarthouders die een ander plek in het stadion willen en in het bijzonder van fanatieke fans naar de Oosttribune. Om dat te kunnen doen hebben we een aantal vragen aan PSV Kaartverkoop gesteld. Wij hopen met de antwoorden en eventueel in samenwerking met Kaartverkoop verder onderzoek te kunnen doen.

Vragen aan PSV Kaartverkoop

  • Is er een plattegrond van het stadion beschikbaar met daarop per vak en per stoel aangegeven of deze bezet is door een scc of niet?
  • Is er een bepaald percentage wat men regeltechnisch of beleidstechnisch aanhoudt voor de vrije verkoop? En zo ja, hanteert men dit gebaseerd op het hele stadion of per vak of tribune?
  • Wat zijn de regels/wat is het beleid als het gaat om doorstroming naar Oost? In hoeverre krijgen bijvoorbeeld seizoenkaarthouders op vak ZZ voorrang?
  • Zijn er gegevens beschikbaar van de verschuivingen van en naar de 1e ring van de Oosttribune per seizoen over de afgelopen 10 jaar?
  • Inmiddels heeft Kaartverkoop gereageerd op onze vragen. Binnenkort volgt een ander overleg met Kaartverkoop.

Vervolgonderzoek PSV Klankbord
Met de verkregen informatie willen we het volgende gaan uitzoeken:

  • Zijn er quick wins te behalen, bijvoorbeeld door een paar vakken te bekijken of er losse plaatsen zijn en kijken of je met een beetje schuiven 2 of meer plaatsen naast elkaar vrij gemaakt kunnen worden
  • Specifieke verplaatsingen van Noord naar Oost en v.v.
  • Is er een structureel plan te maken voor een betere jaarlijkse doorstroming van fanatieke fans naar Oost
  • Kunnen we meer halen uit het huidige ruilsysteem wat vorig seizoen is opgezet?

Heb jij ideeën?
Heb je ideeën die ons kunnen helpen met dit onderwerp, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@psvklankbord.nl

Share.

About Author

Leave A Reply